Bela Palanka. Forumi za Belopalančane i one koji se tako osećaju.
Bela Palanka. Forumi za Belopalancane i one koji se tako osecaju.
Da bi pisali na ovom forumu ne morate biti registrovani, dovoljna je vasa dobra volja i zelja da vas grad bude lepsi i bolji.
Poseti naš profil na:
Image hosted by servimg.com
Traži
 
 

Rezultati od :
 


Rechercher Napredna potraga

Broj Poseta
Free counters!
Prijatelji naseg foruma
Zadnje teme
» Radio klub "Jovan Mitic Djordje"
Sre 4 Dec 2013 - 10:31 od Southwind

» Živa Vatra - Ponovo na putu
Sub 7 Sep 2013 - 19:10 od mimoza

» stare fotografije
Ned 3 Feb 2013 - 18:46 od nik sloter

» Da li neko poznaje ovu osobu...
Pon 7 Jan 2013 - 2:12 od Southwind

» Корени Ремесијане
Čet 20 Dec 2012 - 16:45 od Никета Ремесијански

» ORK BELA PALANKA
Čet 18 Okt 2012 - 16:55 od ds1989

» ORK BELA PALANKA
Sre 17 Okt 2012 - 1:25 od ds1989

» stare i znamenite zgrade
Ned 14 Okt 2012 - 17:02 od nik sloter

» Palancani na Youtube
Uto 18 Sep 2012 - 21:48 od nik sloter

stare fotografije

Čet 24 Sep 2009 - 16:40 od nik sloter

pa i nema velike razlike...

Bela Palanka glavna ulica 1909.

Komentari: 129

Animacije i gifovi

Pet 18 Feb 2011 - 12:31 od ZokiKomentari: 1

Sportske vesti
Loto pomoćnik 7 od 39
Vaš rezultat

U Beogradu će se u martu održati međunarodna studentska radionica

Ići dole

U Beogradu će se u martu održati međunarodna studentska radionica

Počalji od Southwind taj Pon 14 Feb 2011 - 11:35

UDRUŽENJE STUDENATA ELEKTROTEHNIKE Evrope, Lokalni komitet Beograd, ugostiće od 7. do 16. marta 2011. godine više od 30 mladih lidera, studenata elektrotehnike, iz 17 evropskih gradova na međunarodnoj studentskoj radionici „Lead the way”, koja ima podršku Evropske komisije.

Cilj radionice je da studentima elektrotehnike omogući sticanje veština koje predstavljaju odličan preduslov za uspešno poslovno planiranje i pokretanje sopstvenog posla.

Dosadašnje iskustvo pokazuje da se mladi sve više zanimaju za usavršavanje na polju upravljanja i preduzetništva, kao i potreba poslodavaca iz oblasti elektrotehnike da na vodećim pozicijama imaju ambiciozne i perspektivne mlade inženjere obučene da uspešno vode timove. Pored stručnog obrazovanja, bitna stavka pri prijavljivanju za posao jeste sposobnost kandidata da upravlja projektima i da svojim zalaganjem unapredi sredinu u kojoj se nalazi.

Tokom boravka u Beogradu, ovih 30 i više studenata prisustvovaće predavanjima i interaktivnim treninzima iz oblasti upravljanja i izrade poslovnih strategija. Kroz treninge, testove i inovativne metode usavršavanja, naučiće kako da uspešno predstave sebe i svoje buduće projekte. Poseban akcenat stavljen je na praktičan deo koji podrazumeva izradu poslovnog plana i njegovo predstavljanje pred predavačem i predstavnicima državnih institucija na svečanom zatvaranju radionice. Kao što sam naziv radionice govori, gosti će učešćem načiniti korake u stvaranju uspešne karijere. Predavanja i treninge držaće renomirani stručnjaci iz ovih oblasti, kao i međunarodni sertifikovani Istek treneri.

Pored akademskog dela radionice, gosti će dobiti priliku da upoznaju našu kulturu i tradiciju, ali i da predstave svoju zemlju i nacionalnu kuhinju na internacionalnoj večeri. Organizacioni tim potrudiće se da Beograd predstavi kao svetsku metropolu kroz organizovane obilaske i posete znamenitostima grada.

Događaji ovog tipa podstiču učešće mladih inženjera na međunarodnim skupovima, kao i povezivanje sa studentima drugih zemalja kroz upoznavanje evropskih vrednosti i društvenih uređenja. Radionica „Lead the way” doprinosi usavršavanju studenata elektrotehnike, buduće pokretačke snage, koji će stečeno znanje moći na pravi način da primene i tako utiču na razvoj privrede svojih zemalja.

Realizaciju ovog projekta omogućila je Evropska komisija, a projekat ima i podršku Rektorata Univerziteta u Beogradu i Elektrotehničkog fakulteta.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, EESTEC (Istek) osnovano je 1986. godine u Ajndhovenu sa osnovnim ciljem da unapredi međunarodnu saradnju studenata, kao i da studentima elektrotehnike Evrope omogući saradnju sa privredom, učešće na takmičenjima, stručne prakse i ostale vidove stručnog usavršavanja. Po svojoj prirodi, Istek je apolitična, nezavisna, neprofitna studentska organizacija koja okuplja studente organizovane u 49 lokalnih komiteta iz 25 evropskih zemalja. Istekov Lokalni komitet Beograd je punopravni član udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najorganizovanijih i najbrojnijih lokalnih komiteta u Evropi.


avatar
Southwind
Veteran na forumu
Veteran na forumu

Broj poruka : 804
Reputacija - Pohvale : 8
Datum upisa : 09.08.2009
Lokacija : Bela Palanka

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu